ETSO AB Bilgi Merkezi’nden Yuvarlak Masa Etkinliği

28 Mart 2016

Erzurum AB Bilgi Merkezi, ‘Public Debates/Public Talks’ etkinliği kapsamında Atatürk Üniversitesi’nde bir yuvarlak masa toplantısı düzenledi.

AB Bilgi Merkezi’nin, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu işbirliğiyle düzenlediği, ‘Avrupa Basınında Türkiye, Türkiye Basınında Avrupa’ konulu toplantıya, gazeteciler Meryem İlayda Atlas ve İbrahim Altay konuk olarak katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara, Türk basınının Avrupa Birliği’ne, Avrupa basınının da Türkiye’ye bakışıyla ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. Yuvarlak masa toplantısına katılan öğrenciler, merak ettikleri konularda Meryem İlayda Atlas ve İbrahim Altay’a sorular yönelttiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI