ETSO Başkanı Lütfü Yücelik; “O, Erzurum’a Sevdalı Gerçek Bir Dadaş’tı…”

15 Mayıs 2017

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, adı her zaman Erzurum’la anılan sevilen sanatçı İbrahim Erkal’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “O, Erzurum’a sevdalı gerçek bir Dadaş’tı” dedi.

Yaşadığı talihsiz olayın ardından hastaneye kaldırılan ve 29 gün süren yaşam mücadelesi veren Erkal’ın ölümünün başta Erzurum halkı olmak üzere bütün sevenlerini yasa boğduğunu ifade eden Başkan Yücelik, “O’nun yüreği hep memleketi için, hep hemşehrileri için attı. O, şehrimizin kültür ve sanat elçisiydi. Erzurum’un tanıtımı için hiçbir karşılık beklemeden, hiçbir hesap yapmadan çok emek verdi. Erzurum gerçek anlamda bir kıymetini kaybetti. Allah’tan kendisine rahmet, sevenlerine, ailesine ve Erzurum’a başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Önceki gün İstanbul’da Erkal’ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başkan Yücelik, sevilen sanatçının ailesini ziyaret ederek ve üzüntülerini paylaşmıştı.