ETSO Demokrasi Ve Şehitler Mitinginde

7 Ağustos 2016

Erzurum’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler” Mitingi Yakutiye Kent Meydanı’nda yapıldı. Mitingde Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) tarafından içecek ve kek dağıtımı yapıldı.

İstanbul’da Yenikapı’da milyonlarca kişinin katılımıyla düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Erzurum’da da Yakutiye Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi. Binlerce vatandaşın katıldığı miting, oldukça coşkulu geçti. Erzurum Ticaret ve sanayi Odası(ETSO) tarafından mitinge katılan vatandaşlara içecek ve kek ikramında bulunuldu. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, binlerce vatandaşın katıldığı mitingde, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi.