ETSO, TOBB’un 72. Genel Kurulu’na Katıldı

12 Mayıs 2016

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile üst kurul delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) mali genel kuruluna katıldı.

TOBB’un 72’inci Genel Kurulu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB’a bağlı 365 oda ve borsanın yöneticileri, üst kurul delegeleri ile bürokratlar ve siyasi partilerin temsilcilerinin katılımıyla TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan TOBB Genel Kurulu’nda daha sonra birliğin faaliyetlerinin anlatıldığı multivizyon gösterimi sunuldu. Açış konuşmasını, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı kurulda, siyasi partilerin temsilcileri de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu genel kurula sunularak oylandı. Programın öğleden sonraki bölümünde ise komisyonların sunumları gerçekleştirildi. Genel Kurul, 2017 yılı bütçe teklifinin sunulması, müzakeresi ve  oylanmasının ardından sona erdi.

TOBB’un 72. Genel Kurulu’na ETSO’yu temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Özdemir, TOBB üst kurul delegeleri; Ahmet Satılmaz, Mehmet Tavlaşoğlu, Eyüp Gözgeç, Mehmet Hakan Erduman, Melih Kaya ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Genel Sekreter Av. Harun Delibaş katıldı.