ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik; “Kabinede İki Bakanla Temsil Edilmek Hepimizi Mutlu Etti”

24 Mayıs 2016

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığı’nda oluşturulan yeni kabinede Erzurum’un iki bakanla temsil edilmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

65. Hükümet Kabinesi’nde Efkan Ala’ya İçişleri Bakanı, Prof. Dr. Recep Akdağ’a da yeniden Sağlık Bakanı olarak yer vermesinden dolayı Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, “Sayın Başbakan’ın, Erzurumlu yol arkadaşlarına olan teveccühü,  Erzurum’a ve Erzurumluya kıymet vermesi bizleri mutlu etti. Her iki bakanımız da ülkemizin sıkıntılı dönemlerinde görev almış ve üstlendikleri sorumlulukların gereğini layıkıyla yerine getirmişlerdir. Kendilerine yeniden bakanlık görevi verilmesi de bunun en güzel ispatıdır” diye konuştu.

Başkan Yücelik ayrıca, Erzurumlu Bakanların dışında; Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın da yeniden Maliye Bakanı olarak atanmasının da bölgemizin kalkınmasına, gelişmesine ve diğer bölgelerle arasındaki gelişmişliğin en aza indirilmesine vesile olacağını umut ettiklerini belirterek, “Bu vesileyle, Başta Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere Başbakan yardımcılarımızı, ilimizi ve bölgemizi temsil eden Bakanlarımızı ve kabinenin diğer bütün bakanlarını tebrik ediyor, ülkemize hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” dedi.