ETSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÜCELİK; “30 AĞUSTOS ZAFERİ, MİLLETİMİZİN DİRİLİŞİDİR”

29 Ağustos 2017

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’üncü Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zaferi’nin, asırlardır hür yaşayan bir milletin yedi düvele karşı kazandığı büyük bir zafer ve Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olduğunu ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik“ Bu büyük zafer; milletimizin yeniden dirildiği, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesini ebediyen yakıldığı bir zaferdir. “ dedi.

Türk Milletinin, istiklal mücadelesini zaferle taçlandırdığı ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Meydan Muharebesi’nin, cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir gün olduğunu kaydeden Yücelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizi bölmek isteyen, iç ve dış düşmanlar her zaman bu asil milletin dik duruşunu, azmini ve kararlılığını bulacak ve milletimiz bu vatan üzerinde hain emelleri olanlara her zaman gerekli cevabı verecektir. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

LÜTFÜ YÜCELİK