ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik Ankara Saldırısını Kınadı

18 Şubat 2016

“TERÖR YİNE ÇİRKİN VE KANLI YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Ankara’da dün akşam saatlerinde, askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı kınadı.

Askeri personeli hedef alan hain saldırının hedefinin aslında Türk milletinin birlik ve bütünlüğü olduğunu belirten ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diledi.

Yaşanan saldırının toplumu tarifi imkânsız derin bir acıya boğduğunu ifade eden Başkan Yücelik, “Terör, çirkin ve kanlı yüzünü Ankara’da bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen bu saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz” dedi. Türkiye’nin son dönemde iç ve dış destekli birden fazla terör örgütüne karşı büyük bir mücadele verdiğini dile getiren Başkan Yücelik şunları söyledi;

“Sınırlarımızı tehdit eden bir takım gelişmeler nedeniyle de ülkemizin terörle olan mücadelesi daha farklı boyutlara taşınmıştır. Hem içeride hem de dışarda yaşanan bu olaylar sebebiyle zor bir dönemden geçen ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen iç ve dış mihraklar asla emellerine ulaşamayacak. Ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bir kez daha saldırıda hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”