ETSO YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

19 Nisan 2018

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi’nin geçen hafta yaptığı seçimin ardından belli olan ETSO Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Toplantıda yapılan seçimde Yönetim Kurulu üyeleri; Muharrem Özdemir ve Hüseyin Polat Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine seçildi. Toplantıda Vakur Alemdar ise Muhasip Üye olarak görev aldı. Diğer yönetim kurulu üyelerinin de ihtisas komisyonlarında komisyon başkanı olarak görev alacakları ifade edildi.

Toplantıda hazır bulunan Meclis Başkanı Saim Özakalın, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

ETSO YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI