ETSO’DA, “KALİTE HİZMET BELGESİ” DENETİMİ

7 Eylül 2018

Kalite Yönetim Sistemi (TS EN ISO 9001:2008) belgesine sahip olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), 6-7 Eylül 2018 tarihlerinde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Sistem Belgelendirme yetkilileri tarafından, “TS EN ISO 9001:2015” kalite hizmet belgesine geçiş denetimine tabi tutuldu.

TSE Kalite Tetkik Görevlisi Kayhan Gözgeç ve Tetkik Görevli Adayı Dilruba Orbak tarafından yapılan denetim sonunda hazırlanan rapor Ankara’ya gönderildi. Gerekli bütün kalite standartlarını sağlaması nedeniyle, kalite hizmet belgesi bir üst versiyona yükseltilmesi için denetimden geçen ETSO, bütün işlemlerde Türk Standartları Enstitüsü’nün belirlediği kalite standartlarına göre hizmet veriyor.

TSE’nin denetimiyle ilgili bir açıklama yapan ETSO Genel Sekreteri Vekili Kürşat Karagöl, “Köklü bir geçmişi olan, bölgesinde lider, saygın ve verimli insan kaynağına sahip Odamız, ekonomik ve ticari anlamda sürdürülebilir gelişimi sağlamak ve üye memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, toplam kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçlamaktadır.” dedi.

Karagöl ayrıca, ETSO’nun bu amaç doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, kalite hizmet belgesinin daha üst standartları gerektiren versiyonuyla yenilenmesinin ETSO personelini daha da motive edeceğini sözlerine ekledi.