ETSO’dan, 1.600 Aileye Ramazan Yardımı

18 Ağustos 2015

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ETSO Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin katkılarıyla, Erzurum’daki 1.600 ihtiyaçlı aileye Ramazan yardımı yaptı.

ETSO’nun Ramazan yardımlarıyla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Ramazan’ın özünde yardımlaşma ve paylaşmanın olduğunu belirterek, bu ayda ihtiyaçlı ailelerin unutulmaması gerektiğini söyledi. ETSO’nun da bu duyarlılıkla her yıl düzenli olarak Ramazan yardımı yaptığını kaydeden Yücelik şunları söyledi; “Bu yıl, TOBB’dan gönderilen yardım miktarına yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz de katkı sağladı. Toplanan 80 bin lirayla 1.600 aileye yardım yapıldı. Yardımlar, ailelerin ihtiyacı olan gıda maddelerini alabilmeleri için alış-veriş kuponu olarak dağıtıldı.”

Erzurum’da özellikle Ramazan ayında paylaşma geleneğinin asırlardır hiç bozulmadan sürdürüldüğünü ifade edenBaşkan Yücelik, bu güzel ve anlamlı geleneğin devam etmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.