ETSO’dan Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

13 Ekim 2017

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), il merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencilere ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

ETSO tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan eğitim yardımları, bu yıl da belirlenen okullarda dağıtıldı. Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa İlkokulu’ndaki ihtiyaçlı öğrenciler için yapılan mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Genel Sekreter Av. Harun Delibaş tarafından Okul Müdürü Haluk Ilıcalı’ya teslim edildi. Okul Müdürü Ilıcalı, ETSO yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“35 BİN TL TUTARINDA YARDIM YAPILDI”

ETSO’nun eğitim yardımlarının her yıl düzenli olarak yapıldığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bu eğitim-öğretim yılında da ilköğretim okullarındaki ihtiyaçlı öğrencilere toplam 35 bin lira tutarında yardım ulaştırıldığını söyledi. Başkan Yücelik, “İl genelindeki 10 ilköğretim okulunda öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencileri okul müdürlükleri aracılığıyla tespit ettik ve dağıtımı buna göre yaptık. Bu yıl ayrıca, Afgan ve Suriyeli ailelerin çocuklarına da bu yardımlardan ulaştırdık. Toplamda yaklaşık 1000 öğrenciye, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı dağıttık” diye konuştu.