ETSO’dan Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı

19 Ekim 2015

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), il merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencilere ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

ETSO tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan eğitim yardımları, bu yıl da kent merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda dağıtıldı. Merkez Yukarı Sanayi Mahallesi’nde 650 öğrencinin öğrenim gördüğü Abdurrahim Şerif Beygu İlkokulu’ndaki ihtiyaçlı öğrenciler için yapılan kırtasiye ve giyim yardımı, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Genel Sekreter Harun Delibaş tarafından Okul Müdürü Taner Serinkaya’ya teslim edildi. ETSO’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Serinkaya, yapılan giyim ve kırtasiye yardımlarının ihtiyaçlı öğrencileri sevindireceğini söyledi.

BAŞKAN YÜCELİK; “30 BİN TL TUTARINDA YARDIM YAPILDI”

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bu eğitim-öğretim yılında da ilköğretim okullarındaki ihtiyaçlı öğrencilere toplam 30 bin lira tutarında yardım yapıldığını belirterek, yardımların her yıl düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini vurguladı. Başkan Yücelik, “Odamız il genelindeki ilköğretim okullarında ihtiyaçlı öğrencileri tespit etti ve dağıtımı buna göre yaptık. Toplam 14 okulda öğrenim gören yaklaşık 1000 öğrenciye, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı dağıttık. Yardımlarımız gelecek yıllarda da aksamadan devam edecek” diye konuştu.

ETSO Yardım