Expo Antad & Alimentaria 2019 Mexico Fuarı

24 Ekim 2018

Sayın Üyemiz, İstanbul İhracatçılar Birliği’nden Odamıza gelen yazı detayları,

Guadalajara / Meksika’da, 05 – 07 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Expo Antad & Alimentaria 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuarı‘nın Türkiye milli katılım organizasyonunun Genel Sekreterliğimizce organize edilmesi planlanmaktadır.

Expo Antad & Alimentaria fuarı bu sene 36. kez düzenlenecek olup genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra kozmetik, otomotiv, bilgisayar ve iletişim teknolojileri, mobilya ve aksesuarları, alkollü içecekler, sağlık, restoran ürünleri, lojistik gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür.

2018 yılında 55.000 m2’lik sergi alanında, gıda sektörü ağırlıklı olmak üzere hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren 1.900 katılımcıya ve 37.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Walmart, Soriana, Waldo’s, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir.

Birçok ülkede sayısız milli katılım organizasyonu düzenleyen Genel Sekreterliğimiz, fuara bu yıl da milli katılım düzenlemek üzere çalışmalarına başlamıştır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sağlıklı olarak yürütebilmek amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 12 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin Ek‘te yer alan ön başvuru formlarını Odamızın  0 442 233 12 56 numaralı faksına veya info@erzurumtso.org.tr e-posta adresine göndermeniz hususu bilgilerine sunulur.

Başvuru Formu – İndirmek İçin Tıklayınız.