EYOF Koordinasyon Heyeti ETSO’nun Yemeğinde Buluştu

9 Eylül 2016

Erzurum’un ev sahipliğinde 2017 Şubat ayında gerçekleştirilecek olan 13. Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali’nin (EYOF 2017) değerlendirme toplantısı için bir araya gelen koordinasyon komisyonu üyelerine, EYOF Organizasyon Komitesi üyesi olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından bir yemek verildi.

Yemeğe, EYOF Koordinasyon Komisyon Sorumlusu Lınney Halldorsdottir, Menajer Katerina Nycova, Genel Koordinatör Orhan Atasoy, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Milli Olimpiyat Komitesi Temsilcisi Perviz Aran, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve diğer ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte yapılan konuşmalarda, Erzurum’un, 25. Üniversiteler Arası Kış Oyunları’nda olduğu gibi bu organizasyonda da üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket ederek yüzünün akıyla çıkacağı ifade edildi.

Yemekte yaptığı konuşmada, ETSO’nun, Erzurum’un tanıtımına katkı sağlayacak ve şehre katma değer kazandıracak her türlü çabanın ve çalışmanın destekçisi olduğunu vurgulayan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, EYOF 2017’nin başarıyla gerçekleşmesi adına yapılması gereken çalışmaların da takipçisi olacaklarını söyledi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in de söz konusu organizasyonun başarıyla gerçekleşmesi için şahsi gayret gösterdiğinin altını çizen Özakalın, “EYOF’un başarılı bir organizasyon olması için hepimizin taşın altına elini sokması gerekiyor. Biz ve burada bulunan herkes bunu yapıyor. Şehrimizin gerçek anlamda bir kış turizmi ve kış sporları merkezi olması için bu tür organizasyonların kusursuz olması çok önemli. Bu konuda işin uzmanları tarafından yapılan her türlü uyarıyı da dikkate alıp bu doğrultuda çalışmalara hız vermemiz gerekiyor. İnşallah bu alanda yapacağımız her türlü başarılı organizasyon önümüzdeki yıllarda şehrimizin kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapmasına zemin hazırlayacaktır” diye konuştu.