Hestourex Sağlık ve Spor Turizmi Fuarı’na Katılım

14 Şubat 2019

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Çalışma Programı Bölgenin Sağlık Turizmi Gelirinin Artırılması Sonuç Odaklı Programı Tanıtım ve Yatırım Destek faaliyetleri kapsamında Hestourex Sağlık ve Spor Turizmi Fuarı’na stantlı katılım öngörülmüş olup Ajansımız Yönetim Kurulu 108. toplantısında 4-7 Nisan 2019 tarihleri Antalya’da düzenlenecek olan fuara katılım konusu gündeme alınmış ve ilgili faaliyet Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce onaylanmıştır. Bu doğrultuda Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde Odanıza kayıtlı sağlık ve spor alanında faaliyet gösteren firmaların, katılım maliyetleri kendileri tarafından
karşılanmak üzere, Ajansımız tarafından kiralanacak alanda tanıtım yapma ve iş görüşmeleri gerçekleştirebilmesine olanak sağlanacaktır. Fuar organizasyonuna katılım sağlamak isteyen ilgililerin 19 Mart 2019 Salı günü 17:00’a kadar aşağıda iletişim bilgileri bulunan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Tanıtım ve İşbirliği Birimi Başkanı Müzeyyen İnci ile iletişime geçmesi planlamanın yapılabilmesi açısından önem arz etmektedir.

İletişim Kişisi: Müzeyyen İNCİ
E-mail: muzeyyen.inci@kudaka.org.tr