İnşaat Alanında Hazırlanan Ulusal Meslek Standartları ve Yeterlilikler

24 Kasım 2015

5544 Sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) gereğince, ulusal meslek standartları ve ulusal yeterlilikler, MYK tarafından görevlendirilen kurum ve kuruluşlara yaptırılmaktadır. Bu kapsamda İNTES tarafından aşağıdaki mesleklerle ilgili taslak ulusal meslek standartları ve ulusal yeterlilikler hazırlanmıştır.

-Doğal ve Yapay Taş Kaplamacısı (Seviye 3) Ulusal Yeterliliği
-Asfalt Üretim Tesisi Operatörü (Seviye 4) Ulusal Yeterliği
-Ateşleyici (Seviye 3) Ulusal Meslek Standardı
-Enjeksiyon Formeni (Jeoteknik) (Seviye 4) Ulusal Meslek Standardı
-Sondör (Seviye 4) Ulusal Meslek Standardı

www.intes.org.tr adresinde “meslek standartları ve ulusal yeterlilikler” bölümünde yer alan dokümanlara ilişkin görüşlerinizin 27 Kasım 2015 tarihine kadar birliğimize (kobi@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir. Önemle Duyurulur.