IORA Sürdürülebilir Kruvaziyer Turizmi Web Semineri

15 Ekim 2020

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

İlgi : Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 09.10.2020 tarih ve 755501 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığı’ndan iletilen yazıya atfen, ülkemizin Diyalog Ortağı olarak katıldığı Hint Okyanusuna Kıyıdaş Ülkeler Birliği (IORA) tarafından, 21 Ekim 2020 tarihinde İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının ev sahipliğinde, “IORA Sürdürülebilir Kruvaziyer Turizmi Web Semineri”nin düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, 20-30 Ekim 2020 tarihlerinde Roma’da yapılacak olan “Diplomacy Festival della Diplomazia” etkinliği dâhilinde gerçekleştirilecek seminerde aşağıda yer alan konulara odaklanılacağı ifade edilmektedir:
-Covid-19’un küresel kruvaziyer sektörüne etkisi, özellikle yeni iş alanlarının açılması,
-Şirketlerin ve limanların durumu nasıl yönettikleri (önlem ve kontrol, acil durum mekanizmaları),
-Kruvaziyer sektörünün yeniden canlanması ve piyasanın güveninin kazanılması,
-Pandemi sonrasında kruvaziyer sektörünün gelecekteki gelişim eğilimleri (yeni normalde yenilik ve sürdürülebilirlik)

Yazıda son olarak, Diyalog Ortağı ülkelerin 15 Ekim 2020 tarihine kadar kayıt formunu doldurarak info@iora-italy.org, hq@iora.int ve Kritika.Nuckchady@iora.int e-posta adreslerine iletmelerinin beklendiği, toplantı linki ve toplantıya erişim bilgilerinin, katılımcıların kayıt formunda belirteceği eposta adreslerine iletileceği kaydedilmektedir.

Taslak programı, kılavuzu ve kayıt formu yazımız ekinde iletilmekte olan seminere katılmak isteyen kuruluş/firma temsilcilerinin katılım bilgilerini ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na (disiliskiler@ktb.gov.tr) ve Birliğimize (anara.daylan@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

EKLER:
1- Taslak program (3 sayfa)
2- Webinar Kılavuzu (2 sayfa)
3- Kayıt formu

Üyelerimize duyurulur.