İran İslam Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Erzurum Duyuru

11 Ağustos 2020

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu’ndan gelen yazıya istinaden;

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na saygılarını sunar ve AVITA ZIST PHARMED firmasının Dışişleri Bakanlığımıza yapmış olduğu müracaatı sunmaktan onur duyar.

AVITA ZIST PHARMED firması Orta Doğu, Kuzey Afrika, CIS, Doğu Avrupa ve GCC ülkelerinin hayvancılık ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Firma iğne, ilaç, konsantre, yem gibi küçükbaş, büyükbaş, kuş  ve evcil hayvanların ürünlerinin ihracatı alanlarında çalışmaktadır.

İran’da üretilmiş ürünlerin rekabetçi avantajları olarak uluslararası geçerlilik evrakları yüksek kalite ve rekabetçi fiyatlar söylenebilir.

Konu ile ilgili daha detaylı ayrıntı ve bilgi için www.avitapharmed.com web sitesi incelenebilir veya info@avitapharmed.com e-posta ve 0982122821908 No. Telefon ile iletişime geçilebilir.

Üyelerimize duyurulur.