İstanbul Sanayi Odası (İSO) “Enerji Verimliliği Ödülleri” düzenliyor

29 Nisan 2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından çalışmalarına başlanan ve 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurulabilecek olan “İSO Enerji Verimliliği Ödülleri” 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

İstanbul Sanayi Odası tarafından “İSO Enerji Verimliliği Ödülleri” ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Oda üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016, 2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir. Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne sanayi firmalarının yanı sıra; akademisyenler üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, Odalarımız da dâhil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar) enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleri ile “Özel Kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğu ödüllerimize ilişkin detaylı bilgiyi de içeren; başvuruların yapılacağı web adresi  http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri/’dir.

Enerji Verimliliği Ödüllerimizi sanayici üyelerinize duyurmanız ve Odanızın varsa enerji verimliliğine yönelik proje ve uygulamaları ile “Özel Kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabileceği hususlarını ilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Ödül başvurusu ile ilgili detaylı bilgi için: İSO Çevre ve Enerji Şubesi: 0212 252 29 00 / 151 & 152 telefon aranabilir. Ayrınılı bilgilere oinan@iso.org.trebuyukbay@iso.org.tr linklerinden ulaşılabilir.”