İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri

17 Eylül 2015

İnsan Kaynakları ve İstihdam fuarlarının amacı; iş gücünü arz edenleri ile iş gücü talep edenleri; kamu kurumlarını, yerel yönetimleri, üniversiteleri, sanayici ve işletmecileri işbirliği içinde buluşturma, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmektir, ayrıca iş gücünü arz eden ve arz etmeye hazırlanan kişileri, iş piyasası hakkında bilgilendirmek, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarılı ve istihdam konusunda yardımcı olmaktır.

Kariyer günü etkinliklerinde ise; Kuruluşlara kendilerini ve çalıştıkları sektörleri tanıtma imkanı vermek, mezun ve mezun olacak öğrencilere iş görüşmesi, ara sınıflardaki öğrencilere staj imkanları sağlamak, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttırıcı seminer ve konferanslar düzenlemek, mezuniyet sonrası iş olanakları ve çalışma politikaları hakkında öğrencilerin bilgi edinmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

Bu amaçlarla 08 – 09 Ekim 2015 tarihlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenecek olan istihdam Fuarı ve Kariyer Günleri için Kurumlar Arası İşbirliği protokolü imzalanmıştır.

Üyelerimize Önemle Duyurulur.

valilik_logo iskur_logo  Erzurum_Büyükşehir_Belediyesi_amblem Atatürk-Üniversitesi_logo  erzurum_teknik_uni. erzurum_mem_logo etso-logomuz