İYİ PARTİ’DEN ETSO’YA ZİYARET

13 Şubat 2019

İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

İl Başkanı İbrahim Dumlu, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Alper Eminoğlu ve bazı parti yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette, Cinisli ve Uykusuz, Başkan Yücelik’le bir süre görüştü. Ziyarette, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin Erzurum ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum’a hizmet için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti. Seçim çalışmaları sürecinde projelerini vatandaşlarla paylaşacaklarını kaydeden Cinisli, şehrin potansiyelini tam anlamıyla değerlendirecek faydalı işler yapmayı planladıklarının altını çizdi.

İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz da, Erzurum halkına bir kez daha hizmet etme arzusunda olduklarını belirterek, ortaya çıkacak sonucun şehir için hayırlı olması temenninde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, yerel yönetim hizmetlerinin şehirlerin vizyonun gelişmesine büyük katkılar sağladığını belirterek, Erzurum’a hizmet etmek, kalkınmasına, gelişmesine ve güzelleşmesine destek olmak amacıyla göreve talip olan herkese başarı dilediğini vurguladı. Başkan Yücelik, seçim sonucunda kazananın Erzurum olmasını dilediklerini sözlerine ekledi.