Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Hk.

26 Mayıs 2021

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM), Ankara Üniversitesi’nin bilgi birikimini toplumla, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yanında sivil toplum kuruluşları ve bireylerle paylaşmanın daha nitelikli ve etkin yollarını araştırmakta ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli eğitimler düzenlemektedir.

Merkezimiz bu kapsamda, Kamu İhale Kurumu (KİK) işbirliği ile 03-06 Haziran 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yöntemiyle (eşzamanlı, canlı sanal sınıf ortamında) “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” gerçekleştirecektir. Eğitim sonunda katılımcılara Üniversitemiz ve Kamu İhale Kurumu onaylı belge verilecektir.

Ankara_Universitesi_EK-1