Mazatlan Limanı – Proje İşbirliği Talebi

9 Nisan 2019

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Meksika Birleşik Devletleri Sinaloa Eyaleti’nde yer alan Mazatlan Limanı’nda yeni bir yatırım projesinin gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu projeye ilişkin detaylı bilgilere, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Meksika” bölümünden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI