MEB Müsteşar Yardımcısı Demir’den ETSO’ya Ziyaret

9 Şubat 2018

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da düzenlenen, “Mesleki Eğitim-Sektör İstişare Toplantısı”, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi ETSO’yu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir’le görüştü.

Ziyarette, toplantıya ev sahipliğinden dolayı ETSO yöneticilerine teşekkür eden Müsteşar Yardımcısı Ercan Demir ve Genel Müdür Osman Nuri Gülay, Meclis Başkanı Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demir’le, mesleki ve teknik eğitimin mevcut durumu ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Müsteşar Yardımcısı Demir ve Genel Müdür Gülay’a gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye edildi.