Meclis Başkanımız Saim Özakalın Koza TV’ye Röportaj Verdi

30 Ekim 2016

Bu yıl Antalya’da 7.’si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarında İllerin standları ulusal ve yerel basınında ilgisini çekti. Özellikle Erzurum standında sergilenen yöresel ürünler basının ilgi odağı oldu. Merkezi Adana’da bulunan Koza TV’de ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ile röportaj yaptı. Meclis Başkanı Özakalın Markalaşmanın önemine dikkat çektiği röportajında şu ifadelere yer verdi; “Antalya çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Emeği geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, Antalya Ticaret Borasına, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ederim. Çok önemli bir organizayon. Organizasyonun 7. ‘si düzenleniyor. Bizlerde Erzurum’u temsilen üç yıldır katılıyoruz. Şehirlerin ve Yöresel ürünlerinin markalaşması adına çok önemli bir konsept…  Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde üretimi yapılan yöresel ürünleri YÖREX gibi önemli organizasyonlarda tanıtmaya devam edeceğiz. ”