MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN’DAN, ETSO’YA ZİYARET

13 Mart 2019

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Naim Karataş’la birlikte ETSO’Ya gelen Prof. Dr. Aydın, Başkan Yücelik’le bir süre görüştü. Aydın ve Yücelik ziyarette, Erzurum’un ekonomisi, iş dünyasının yerel ve genel anlamda yaşadığı sıkıntılar ve bunların çözümüne yönelik görüş alış verişinde bulundular.