MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan, ETSO’ya ziyaret

1 Ağustos 2018

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Naim Karataş ve Başkan Yardımcısı Seyfettin Liman’la birlikte ETSO’yu ziyaret eden Prof. Dr. Aydın, Başkan Yücelik’le bir süre görüştü.

Ziyarette, Erzurum’un ekonomisi, iş dünyasının yerel ve genel anlamda yaşadığı sıkıntılar ve bunların çözümüne yönelik görüş alış verişinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, şehrin meselelerini yakından takip ettiklerini ve çözümü için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, yeni dönemde artık, piyasalardaki durgunluğu giderecek, reel sektöre moral verecek, döviz kuru ve faizlerdeki artışı önleyecek yapısal ve finansal çözümlerin hızlı bir şekilde gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Customer Reviews

Showing 0 reviews

Thanks for submitting your comment!