Milli Savunma Bakanlığınca Giyim Kuşam Alımları ve Bunların Üretim ve İmalatına Yönelik Hammaddelerin Alımları

9 Ocak 2018

Sayın Üyemiz,

Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Bölge Başkanlığından, odamıza gönderilen yazıda;

Milli Savunma Bakanlığınca; Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ve dikim evlerinin bazı ihtiyaçları için 2018 yılında tedarik edilecek giyim kuşam malzemeleri ve bunların üretim ve imalatına yönelik ham maddelerin alımları ;17/07/2017 tarih ve 10606 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3.b maddesi istisna kapsamında pazarlık usulüyle , idarece belirlenecek firmaların davet edilmesi suretiyle yapılacaktır.

Bu doğrultuda Ekteki ilan metninde belirtilen kriterlere uygun olduğu değerlendirilen firmaların yine Ekteki belirtilen evrakları ihtiva eden bir dosyayı 24 Ocak 2018 tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunan ve iletişim bilgileri Ekteki ilan metninde yer alan Tedarik Bölge Başkanlıklarından herhangi birine elden yetkili bir kişi vasıtası ile teslim edilmesine yönelik bir çalışma başlatılmış olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla…

Ek- İndirmek İçin Tıklayınız.