On-line g3 Forum 2021

19 Mart 2021

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan Geleceğin Gücü Girişimciler (g3) Forumu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye ev sahipliğinde, Birlik Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten ÖZTÜRK, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Ali SABANCI ve g3 Platform Başkanı Gülden YILMAZ’ın katılımları ile 22 Mart 2021 Pazartesi günü çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin bu seneki teması; “Oyuna Gel, İcat Çıkar!” olarak belirlenmiştir. Dijital oyun yazılım sektörüne yönelik bu etkinlikte, girişimci adayları ile alanında yetkin isimleri sanal ortamda buluşturacak olup, ülkemizde hızla büyüyen oyun yazılım sektörüne gerçekleştirilen yatırımlar ele alınacaktır.

Etkinliğe, girişimci adaylarının çevrim içi yuvarlak masa toplantılarına katılımı durumunda

https://g3forum.online/ linkinden kayıt yaptırmalarının sağlanması gerekmektedir.