PASİNLER TSO’DAN HİSARCIKLIOĞLU VE YÜCELİK’E TEŞEKKÜR

17 Ocak 2019

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Taşbaşı, ilçeye eğitim hizmetlerinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile ETSO ve ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu ve ERÇİMSAN Holding tarafından yaptırılan Ekrem Ceyhun Öğrenci Yurdu’nun açılışı öncesi, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu üyeleri; Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral Pasinler TSO’yu ziyaret etti.

Ziyarette Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Taşbaşı misafirlerine çeşitli hediyeler verdi. Hisarcıklıoğlu’na, börk, TOBB’un logosunun işlendiği filografi çalışması, naht sanatıyla işlenmiş Pasinler Kalesi tablosu hediye eden Taşbaşı, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e de fotoğrafının işlendiği halı, TOBB’un logosunun işlendiği filografi çalışması ve börk hediye etti. Ziyarette, ETSO Meclis Başkanı ve eski Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın da, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Erzurumspor forması hediye etti.