Peru’da Düzenlenecek Olan Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu

10 Şubat 2020

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 24.01.2020 tarihli ve 46473657-600 sayılı yazısı.

Ticaret Bakanlığı’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan bir yazıya atfen, Peru Ulusal Madencilik, Petrol ve Enerji Odası tarafından 26-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında Lima’da, başta altın, gümüş ve bakır jeolojisi olmak üzere doğal kaynakların potansiyeliyle ilgili farkındalığı arttırmayı, bölgedeki yeni yatırım ve iş olanaklarını teşvik etmeyi ve uzmanlar ve danışmanların pazarın gelişimi konusundaki bilgi ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen “XIV. Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu”nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu sempozyuma ilişkin detaylı bilgilere ve taslak programa Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi ve bahsi geçen sempozyumun ilgili üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla…