Prodexpo 2019 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu

18 Ekim 2018

Sayın Üyemiz, İstanbul İhracatçılar Birliği’nden Odamıza gelen yazı detayları,

11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “Prodexpo 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonu Birliğimizce gerçekleştirilecektir.

Prodexpo fuarı bu sene 26. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat-bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar sergilenecektir.

2018 yılında 100.000 m2’lik sergi alanında, 65 farklı ülkeden 2.387 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 61.971 kişi ziyaret etmiştir. Bununla birlikte bahsi geçen fuar, Rusya ve Doğu Avrupa’nın da en büyük fuar organizasyonudur. Bu sebeple Rusya gıda sanayisini yönlendirme kabiliyetine sahiptir. Fuar Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu’nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi’ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 31 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamızın 0442 233 12 56 numaralı faksına veya info@erzurumtso.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu – İndirmek İçin Tıklayınız.

İstek Formu/Sözleşme – İndirmek İçin Tıklayınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI