Rusya’da Covid-19 Pandemisiyle Mücadelede Alınan Tedbirler

20 Ekim 2020

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 13.10.2020 tarih ve 58163700 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Moskova Ticaret Müşavirliği’nden alınan yazıya atfen, Rusya Federasyonu’nda 5 Ekim 2020 tarihindeki 11.615’lik günlük vaka sayısının pandemi sürecinde ulaşılan en yüksek ikinci seviye olduğu, gerek federal gerekse yerel bazda kısmi karantina tedbirlerinin tekrar uygulamaya geçirilmeye başlandığı belirtilmektedir.

Bu bağlamda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, Rusya Federasyonu’nda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, hâlihazırda yürütülmekte olan önlemlere ilişkin tedbirler ile pandemide ikinci dalga kapsamında yürürlüğe sokulan yeni tedbirlere ilişkin olarak Ticaret Müşavirliğimizce güncellenen tablo ekte sunulmaktadır.

Aynı tablo Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Diğer Duyurular bölümünden de temin edilebilmektedir.

EK: RF-Korona Tedbirleri-07.10.2020_1

Üyelerimize duyurulur.