Sayın Nihat Zeybekçi’nin Japonya Ziyareti

26 Şubat 2018
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atfen, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi’nin, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvezi (TRINS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Balanı (MLIT) Sayın Keiiehi İshii’nin katılımları ile “Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri” organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO’ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların en 26 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar basak.onur@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.