SERTİFİKALI KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ

17 Kasım 2017

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş birliği ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) tarafından 30 Kasım – 03 Aralık 2017 tarihlerinde Belek/Antalya’da Kamu İhale Kurumu onaylı ‘Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı’ düzenlenecektir.

Kamu İhale Mevzuatı sürekli güncellendiği için Kamu ihalelerinde görevli personelin bu eğitimi almaları ve sertifikalandırılmaları büyük önem taşımaktadır. Eğitimi tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) Onaylı Sertifika, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim, Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecektir.

Eğitim İle İlgili Genel Bilgiler

Eğitim Tarihleri: 30 Kasım – 03 Aralık 2017
 Eğitim Yeri: Papillon Ayscha Hotel Resort & SPA / Belek – Antalya
 Eğitim Ücreti: Aşağıda belirtilen ücretler 4 günlük toplam hizmet bedelidir:

Konaklamasız
(Öğle yemekleri ve Coffee-Break dâhil)
1.450 TL (%8 KDV hariç)
 Konaklamalı Çift Kişilik Odada Kişi Başı 1.850 TL (%8 KDV hariç)
 Konaklamalı Tek Kişilik Oda 2.100 TL (%8 KDV hariç)

Konaklamalı fiyatlarımıza “Alkolsüz herşey dâhil konsepti” konsepti uygulanacaktır.

• Katılım ücretleri için Merkezimiz tarafından fatura düzenlenmektedir.
• Kamu Kurumları katılım ücretlerini eğitim sonrası 29 Aralık 2017 tarihine kadar ödemek zorundadırlar.
• Özel kurumlar ve şahsi katılımlar için ise ödeme eğitimden önce peşin yapılmak zorundadır.
• Eğitime katılabilmek için aşağıdaki formlardan size uygun olan başvuru formunu doldurarak onaylı suretini Merkezimize ulaştırmanız gerekmektedir.
• Kamu kurumlarının eğitim ücretini ödemesi 2017 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunun ekli (E) cetveli 35. sıra (a) bendine göre yapılabilmektedir.
• Otele girişler 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 14.00’den itibaren gerçekleşecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI