Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

12 Şubat 2018

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş birliği ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihlerinde Ortaköy/İstanbul’da Kamu İhale Kurumu onaylı ‘Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı’ düzenlenecektir.

Kamu İhale Mevzuatı sürekli güncellendiği için Kamu ihalelerinde görevli personelin bu eğitimi almaları ve sertifikalandırılmaları büyük önem taşımaktadır. Eğitimi tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) Onaylı Sertifika, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim, Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecektir.

Eğitim İle İlgili Genel Bilgiler

Eğitim Tarihleri: 22-25 Şubat 2018
 Eğitim Yeri: Ortaköy Princess Hotel Ortaköy/İSTANBUL
 Eğitim Ücreti: Aşağıda belirtilen ücretler 4 günlük toplam hizmet bedelidir:

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız.