Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması

14 Şubat 2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ilgi yazısına atfen , Çalışma Genel Müdürlüğü’nün faydalanıcısı olduğu, Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) teknik desteği ile yürütülen “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında işyerinde bilgi paylaşımı, danışma, ortak karar alma ve toplu müzakere gibi farklı kademelerde gerçekleştirilebilecek sosyal diyalog uygulamalarının yarışma jürisi tarafından belirlenerek kamuoyuna duyurulması amacıyla “Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması” düzenleneceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgilere www.sosyaldiyalog.org ve www.csgb.gov.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışma, Türkiye’de şirket düzeyinde sosyal diyalog mekanizmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla mevcut şirket uygulamalarının belirlenmesi ve iyi uygulamaların tespit edilerek kamuoyuna tanıtılması yoluyla desteklenmesi amacını taşımaktadır.

Saygılarımızla…

EK: Poster-ve-Şartname