SP’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATİK AKDAĞ’DAN ETSO’YA ZİYARET

21 Mart 2019

Saadet Partisi (SP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atik Akdağ ve beraberindeki heyet,  Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

SP İl Başkan Vekili Muhammet Hanifi Arslan, Palandöken İlçe Başkanı Yılmaz Cengiz, Yakutiye İlçe Başkanı Abdullah Polat ve il yönetim kurulu üyelerinin de iştirak ettiği ziyarette, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat da hazır bulundu.

Erzurum’un ekonomisi ve şehrin gündemiyle ilgili konularda görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, 31 Mart yerel seçimlerinin Erzurum’a ve ülkeye hayırlı sonuçlar getirmesi temenni edildi.