Sri Lanka Savunma Bakanlığı İhale Duyurusu

5 Mart 2020

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 21.02.2020 tarihli ve 46473657-724.02.01 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen, Kolombo Büyükelçiliğimizden iletilen, Sri Lanka Savunma Bakanlığına bağlı Kabine Tarafından Atanmış Daimi Satınalma Komitesinin ihale duyurusu kapsamında; Sri Lanka Kara Kuvvetlerinin haberleşme sisteminin iyileştirilmesini teminen taktik telsiz haberleşme cihazlarının satın alımı için uygun ve nitelikli teklifçiler kapalı zarfla teklif vermeye davet edildiği ve satın alınacak cihazların türü ve adedine ilişkin bilgilere yer verildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu ihale duyurusunda, ihaleye katılmak isteyenlerin, ilgili ülke Savunma Bakanlığı saymanlığına yazılı başvuru yapmak ve 300.000 LKR (1676 ABD Doları) tutarındaki geri ödemesiz ihale ücretini nakden ödemek suretiyle ihale belgelerini en geç 8 Nisan 2020’ye kadar satın alabilecekleri, ön ihale toplantısının 3 Mart 2020’de Savunma Bakanlığında düzenleneceği, tekliflerin ise 9 Nisan 2020 saat 11:00’den önce Savunma Bakanlığına iletilmesi gerektiği, bu tarihten sonra alınan tekliflerin ve/veya e-postayla iletilen tekliflerin kabul edilmeyeceğinin belirtildiği kaydedilmektedir.

İhale duyurusu Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bilgilerinizi ve konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla…