Sri Lanka Yatırım Forumu

28 Mayıs 2021

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçiliğinden alınan yazıda, Sri Lanka Ticaret Odası’nın (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (BOI) ve Colombo Borsası (CSE) işbirliğinde 7-9 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal “Sri Lanka Yatırım Forumu” organizasyonu için çalışmalarının devam ettiği belirtilmektedir.

Sri Lanka Yatırım Forumu’nun temasının “Sri Lanka- Asya’nın bir sonraki büyüme cenneti” olacağı ve üç günlük etkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin üst düzey liderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından gerçekleştirilecek oturumların ve sunumların yer alacağı ifade edilmektedir. Etkinlik kaydı ve katılım ücretsizdir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu’nun, iş ortakları da dahil olmak üzere potansiyel yatırımları Sri Lanka’ya çekmek üzere yatırım kararları için gerekli ve kapsamlı bilgileri sağlamanın yanı sıra Sri Lanka ile yabancı iş adamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacağı belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ücretsiz kayıt ve diğer detayları linkinden https://invest-srilanka.lk ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.