SRİ LANKA’DA SERBEST BÖLGE PROJESİ

25 Şubat 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen;

Sri Lanka Yatırım Kurulu tarafından Kolombo Büyükleçiliğimize iletilen mektupta, Sri Lanka Yatırım Kurulu’nun Sri Lanka Kalkınma Stratejileri ve Uluslararası Ticaret Bakanlığı ile birlikte Sri Lanka’nın Bingiriya bölgesinde, Serbest Üretim Bölgesi/Organize Sanayi Bölgesi kurulmasına ilişkin proje için teklif çağrısı yaptığı belirtilmiştir.

Söz konusu projeye ilişkin tanıtım broşürü ekte olup, üyelerimize duyurulur.

Broşürü indirmek için tıklayınız