Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri

23 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 23.11.2021 tarih ve 10499 sayılı yazı,

TOBB Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri, 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; Stratejik Satınalma, Geleneksel Satınalma ve Stratejik Satınalma Farkları, Kategori Yönetimi ile Kategori Kapsamında Kuyruk  Yönetimi konuları anlatılacak olup seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Toplantıya katılımınızı, sosyal medya ve internet sitenizde paylaşmanızı, üyelerinize duyurarak katılımlarını sağlamanızı rica ederim.

Saygılarımla,

Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri