SVERDLOVSK BÖLGESİ BAŞKAN YARDIMCISININ ZİYARETİ HK

6 Mart 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Rusya Federasyonu (RF) Ticaret Mümessilliği işbirliğinde, 12 Mart 2019 Salı günü, saat 16:00’da TOBB İkiz Kuleler’de, RF Sverdlovsk Bölgesi Birinci Başkan Yardımcısı Aleksey Orlov’un ziyareti kapsamında, Sverdlovsk Bölgesi’ni ve bölgedeki yatırım fırsatlarını tanıtacak bir seminer gerçekleştirilecektir. Söz konusu ekinlikte Sverdlovsk Bölgesi’nin tanıtımının yanı sıra, 8 – 11 Temmuz 2019’da Ekaterinburg’da düzenlenecek ve Türkiye’nin partner ülke olarak yer alacağı Uluslararası Sanayi Fuarı (INNOPROM) hakkında bilgiler verilecektir.

Sverdlovsk Bölgesi RF’de büyük bir sanayi bölgesi olmakla birlikte, RF’nin sosyal ve ekonomik performans bakımından ilk 10 bölgesi arasında yer almaktadır. Bölgenin ekonomisi madencilik, metalurji ve makine inşa sanayisinden oluşmaktadır. Bölgenin başkenti Ekaterinburg, 1,4 milyonu nüfusu ile RF’nin 4. en büyük şehridir. Bölgenin milli hasılasının en büyük 4 kalemi, sanayi %30,5; toptan ticaret %18.8; gayrimenkul işlemleri %11,6 ve ulaşım/iletişim sektörü %8,7 şeklindedir. Bölgede ayrıca Boeing, Siemens, TOS, EMCO, OKUMA gibi önemli yabancı firmaların yatırımları bulunmaktadır.

Seminere ilişkin program, Rus heyet listesi, Sverdlovsk Bölgesi bilgi notu ile katılım formu, aşağıdaki bağlantıda ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-ÜIke Duyuruları-Rusya” bölümünde yer almaktadır. Katılım formlarının 8 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB’a e- posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

SEMİNERE İLİŞKİN PROGRAM, RUS HEYET LİSTESİ, SVERDLOVSK BÖLGESİ BİLGİ NOTU VE KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Customer Reviews

Showing 0 reviews

Thanks for submitting your comment!