T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Odamıza gönderilen, E-73680578-770-356 sayılı yazısına istinaden;

21 Eylül 2021

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM); çalışma hayatı, iş sağlığı ve güvenliği ile sosyal güvenlik konularında, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim, araştırma, çalıştay, sempozyum, inceleme, yayın, dokümantasyon ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmaktadır.

ÇASGEM özellikle iş sağlığı ve güvenliği ile eğitici eğitiminde uzaktan eğitim yöntemleriyle etkin, verimli, zaman ve mekân kısıtları olmaksızın hizmet sunmaktadır. Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında verilmesi gereken eğitimlerin (ilk eğitimler ve yenileme eğitimleri) yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında interaktif uzaktan eğitim şeklinde düzenlenebileceği belirtilmiştir. Bu kapsamda, kuruluşunuz bünyesinde yer alan ofıs çalışanlarınız için “Az Tehlikeli İşyerlerinde Çalışanlara Yönelik İSG Eğitimi” (sekiz saat) 4 TL.+%18 KDV (kişi başı), güvenlik ve temizlik sektörü çalışanlarınız için “Tehlikeli İşyerlerinde Çalışanlara Yönelik İSG Eğitimi” (on iki saat) 6 TL.+%18 KDV (kişi başı) eğitim bedeliyle uzaktan eğitim şeklinde verilebilmektedir. Bununla birlikte diğer eğitim başlıklarının yer aldığı 2021 yılı eğitim kataloğu ekte sunulmuş olup eğitim duyurularımıza, faaliyetlerimize ve Merkezimizin tüm yayınlarına ücretsiz olarak (www.casgem.gov.tr) internet adresimizden ulaşabilirsiniz.

CASGEM_HK.