TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILDI

19 Eylül 2018

Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarı, TÜYAP Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde açıldı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 74 firmanın yer aldığı fuarın açılış törenine Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksei V. Erkhov eşi ve Trabzon Başkonsolosu da katıldı. Törende konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Fuar merkezi açılalı bir yıl gibi bir zaman oldu. Şimdiye kadar düzenlenen 3 fuardan ikisini tarım ve hayvancılık oluşturdu. Fuar merkezi bölgemiz için önemli hizmet vermiştir. Artık Rusya, İran, Gürcistan ve Azerbaycan’la ortak fuarlar düzenlemek istiyoruz. İlkinde de Rusya ile ortak fuar yapma imkanın sahip oluruz” dedi.

23 Eylül’e kadar ziyaret edilecek olan fuarın açılışına, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) temsilen Meclis Başkanı Saim Özakalın katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI