Taslak Yeterlilikler Görüş Talebi Hk.

5 Ocak 2018

Sayın Üyemiz;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı çerçevesinde
VOC-TEST Merkezleri -II Hibe Programı desteği ile sınav ve belgelendirme merkezi kurulması ve ulusal meslek standartları ile ulusal yeterliliklerin hazırlanması amacıyla sürdürülen TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesi kapsamında hazırlanan ve proje çıktısı olacak olan Kurumsal İletişim Uzmanı (Seviye  6) ve Tesis Yöneticisi (Seviye 6) mesleklerine ilişkin taslak yeterlilikler görüş ve değerlendirmelerinize sunulmuştur.

Tüm dokümanlara Projemizin web sitesi http://yetmer.org.tr adresinin Duyurular bölümünden ulaşılabilmekle birlikte, taslak yeterliliğe ilişkin görüş ve önerilerinizin aynı linkte yer alan görüş değerlendirme formunu kullanarak en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar yetmer@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususu,

Saygıyla duyurulur.