28 Eylül 2020

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

İlgi : 08.09.2020 tarihli, 50071 sayılı ve “Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik Taslağı Görüş Talebi” konulu yazınız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan 08.09.2020 tarih ve 50071 sayılı yazıda, “Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı” hakkında Birliğimiz görüşleri talep edilmektedir.

Söz konusu taslak yönetmeliğe https://uhdgm.uab.gov.tr/taslaklar internet sitesinde Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerini ve Birliğimiz görüşüne esas teşkil etmek üzere yukarıda bahsedilen konu ile ilgili Odanız görüşünün en geç 09 Ekim 2020 tarihine kadar Birliğimize yazılı ve e-posta yoluyla (ahmet.karakas@tobb.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.