Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hk.

11 Ekim 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 11.10.2021 tarih ve 34221550-050.99- sayılı yazı.

Birliğimiz organizasyonunda, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14:30’da internet üzerinden, “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Webinarı” düzenlenecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Toplantıya katılımınızı, sosyal medya ve internet sitenizde paylaşmanızı, üyelerinize duyurarak katılımlarını sağlamanızı rica ederim.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı
Dijital Dönüşüm Çağrısı
Bilgilendirme Webinarı
(Webinar – İnternet Üzerinden)