Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi

21 Mart 2018

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulumu gerçekleştirilen MTSO Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi (TBİM); firmaların hiper rekabet ortamında ticari stratejiler geliştirmelerine, sürdürülebilir karlılıklarını sağlamalarına ve uluslararası alanda rekabet edebilirliklerine destek olmak amacını taşımaktadır.

Bu kapsamda www.tibim.org internet adresi üzerinden hizmet vermeye başlayan MTSO Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi dış ticaret faaliyetleri yürüten firmalara;

-Dünya, kıta ve ülke bazında fiili potansiyel müşterilerinin ve tüm rakiplerinin bilgisinin verilmesi,

-Hedef ülkelerdeki hedef rakiplerinin analizinin yapılması ve raporlanması,

-Hedef pazarların ürün bazında tespitinin yapılması ve raporlanması,

-Ulusal ve uluslar arası alanda gerçekleşecek olan ihalelerin takibi ve raporlanması,

gibi pek çok konuda destek olmaktadır.