“Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi-Tarımsal Gıda Forumu

28 Haziran 2021

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde, çevrim içi olarak, “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu forum, 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenen “Tarımsal Gıda Forumu”nun devamı niteliğinde olup, endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çiftçileri, tarımsal gıda tedarik zinciri aktörleri, kamu kurumları ve diğer ilgili paydaş kuruluşları; 6 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak ve firmalar arasında yeni ortaklıklar kurmalarına fırsat yaratmak için bir araya getirecektir.

Birliğimiz ve EUROCHAMBRES işbirliğinde 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği, aşağıdaki konularda altı interaktif oturumdan oluşmaktadır:
1. Coğrafi İşaretli Ürünler
2. Kuruyemişler ve Meyve
3. Aromatik Bitkiler
4. Dondurulmuş Gıdalar (su ürünleri dahil olmak üzere)
5. Sağlıklı Yaşam için Besleyici Ürünler (vegan, glutensiz, diyabetik vb)
6. Etkinlik için düzenlenen ankete katılan firma ve paydaşların ilgi gösterdikleri konu başlıklarına göre oluşturulacaktır

Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://q.surveypal.com/TEBD-Agri-food-Network-EventRegistration anketi üzerinden 4 Temmuz 2021 tarihine kadar kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinlik 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.